Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ισχυροί δεσμοί με τη θάλασσα και τους ανθρώπους της

Σχετικά με εμάς

H Universal Marine Supplies Ltd ιδρύθηκε το 1987 στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στη ναυτιλιακή αγορά παρέχοντας ανταλλακτικά και υπηρεσίες logistics στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, έχουμε αναπτύξει σχέσεις με διεθνούς φήμης κατασκευαστές, γνωστούς για τις πρωτοπόρες τεχνολογίες, τα καινοτόμα προϊόντα και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές τους. Η UMS παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει προϊόντα ναυπηγικής, ανταλλακτικά, επισκευές εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη και αποστολές φορτίων.

Έχοντας ιδρύσει trading houses σε τοποθεσίες – κλειδιά σε όλο τον κόσμο, καταφέραμε να εισχωρήσουμε σε πολλές αγορές, να χτίσουμε ένα προφίλ εμπιστοσύνης ανάμεσα σε κατασκευαστές και υπεργολάβους και να εδραιώσουμε δυνατές σχέσεις με περισσότερες από 400 υψηλού κύρους ναυτιλιακές εταιρείες.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας διατηρεί γραφεία στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας και το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αποστολή

Να γίνουμε ο μεγαλύτερος προμηθευτής ανταλλακτικών και υπηρεσιών logistics της αγοράς, συνδέοντας απρόσκοπτα τους αγοραστές με προϊόντα υψηλής ποιότητας και παραδίδοντας τα οπουδήποτε στον κόσμο.

Όραμα

Να είμαστε μέρος ενός διεθνούς ναυτιλιακού κινήματος υπέρ του ελεύθερου και δίκαιου εμπορίου που βασίζεται σε βιώσιμες και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένες λύσεις και πρακτικές.

Εταιρικό Προφίλ & Επιχειρηματικό Μοντέλο

Universal Reach: Παραδίδουμε σε όλον τον κόσμο.
Manufacturer Guarantee: Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εγγυημένη.
Specialist Support: Προσφέρουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών κατόπιν πώλησης.

Γιατί να διαλέξετε την Universal Marine Supplies Ltd.;

• Επιτυχής λειτουργία στον πιο ανταγωνιστικό τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας, την ελληνική αγορά, αποκτώντας πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και εξαιρετική φήμη.
Δίκτυο παγκόσμιας κλάσης σε στρατηγικά σημεία σε όλο τον κόσμο.
Βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο βασισμένο σε εσωτερική χρηματοδότηση .

Ομάδα

Ομάδα

Τάσος Λύρας / Managing Director

“Πιστεύοντας ακράδαντα στο ελεύθερο εμπόριο και τις ίσες ευκαιρίες, η UMS ιδρύθηκε για να εδραιώσει μια πλατφόρμα που θα εξυπηρετεί τη ναυτιλιακή αγορά και θα παρέχει κορυφαία προϊόντα και λύσεις στα ενδιαφερόμενα μέρη της. Σε έναν ταχύρρυθμο και διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, εμείς στη UMS δεσμευόμαστε να είμαστε ένας υπεύθυνος και πιστός συνεργάτης για την επιχείρηση σας.”

Δέσποινα Γριμάνη / Senior Logistics Manager

“Έχω αστείρευτο ενδιαφέρον για το θαλάσσιο και το παγκόσμιο εμπόριο! Σε όποιον προορισμό και αν χρειάζονται να φτάσουν τα ανταλλακτικά σας, δεσμεύομαι να δρομολογήσω τη μεταφορά τους με τον πιο αποτελεσματικό και απρόσκοπτο τρόπο.”

Ελένη Φαραώ / Spare Parts Manager

“Κύριο μέλημα μου είναι η παροχή άριστης ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών. Στον ανταγωνιστικό κόσμο της ναυτιλίας, δουλειά μου είναι να διασφαλίζω πως παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.”

Naoto Aida / Business Development and Logistics Manager

“Η εμπειρία μου στη ναυτιλιακή βιομηχανία μου έχει μάθει πολλά πολύτιμα μαθήματα.
Με επίκεντρο την ιαπωνική αγορά, αποστολή μου είναι το να συνδέω παγκοσμίου φήμης brands με το πελατολόγιο της UMS.”

Ειρήνη Λύρα / Business Development Manager

“Κάθε πρόκληση είναι και μια ευκαιρία ανάπτυξης. Εστιάζω στο να βρίσκω τρόπους να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να διευρύνουμε το δίκτυο μας.”

“Choosing the right spare parts supplier and forwarder is a key decision for a shipping organisation. Only with cost-effective and time-efficient management can a company enable its fleet to make the most of the opportunities available to them.”