Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Ισχυροί δεσμοί με τη θάλασσα και τους ανθρώπους της

Σχετικά με εμάς

H Universal Marine Supplies Ltd ιδρύθηκε το 1987 στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στη ναυτιλιακή αγορά παρέχοντας ανταλλακτικά και υπηρεσίες logistics στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, έχουμε αναπτύξει σχέσεις με διεθνούς φήμης κατασκευαστές, γνωστούς για τις πρωτοπόρες τεχνολογίες, τα καινοτόμα προϊόντα και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές τους. Η UMS παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει προϊόντα ναυπηγικής, ανταλλακτικά, επισκευές εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη και αποστολές φορτίων.

Έχοντας ιδρύσει trading houses σε τοποθεσίες – κλειδιά σε όλο τον κόσμο, καταφέραμε να εισχωρήσουμε σε πολλές αγορές, να χτίσουμε ένα προφίλ εμπιστοσύνης ανάμεσα σε κατασκευαστές και υπεργολάβους και να εδραιώσουμε δυνατές σχέσεις με περισσότερες από 400 υψηλού κύρους ναυτιλιακές εταιρείες.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας διατηρεί γραφεία στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας και το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αποστολή

Να γίνουμε ο μεγαλύτερος προμηθευτής ανταλλακτικών και υπηρεσιών logistics της αγοράς, συνδέοντας απρόσκοπτα τους αγοραστές με προϊόντα υψηλής ποιότητας και παραδίδοντας τα οπουδήποτε στον κόσμο.

Όραμα

Να είμαστε μέρος ενός διεθνούς ναυτιλιακού κινήματος υπέρ του ελεύθερου και δίκαιου εμπορίου που βασίζεται σε βιώσιμες και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένες λύσεις και πρακτικές.

Εταιρικό Προφίλ & Επιχειρηματικό Μοντέλο

UMS
UMS
UMS

Γιατί να διαλέξετε την Universal Marine Supplies Ltd.;

• Επιτυχής λειτουργία στον πιο ανταγωνιστικό τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας, την ελληνική αγορά, αποκτώντας πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και εξαιρετική φήμη.
Δίκτυο παγκόσμιας κλάσης σε στρατηγικά σημεία σε όλο τον κόσμο.
Βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο βασισμένο σε εσωτερική χρηματοδότηση .

Τάσος Λύρας / Managing Director

“Πιστεύοντας ακράδαντα στο ελεύθερο εμπόριο και τις ίσες ευκαιρίες, η UMS ιδρύθηκε για να εδραιώσει μια πλατφόρμα που θα εξυπηρετεί τη ναυτιλιακή αγορά και θα παρέχει κορυφαία προϊόντα και λύσεις στα ενδιαφερόμενα μέρη της. Σε έναν ταχύρρυθμο και διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, εμείς στη UMS δεσμευόμαστε να είμαστε ένας υπεύθυνος και πιστός συνεργάτης για την επιχείρηση σας.”

Environmental, Social and Governance (ESG) Statement

 • Στην UMS πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος, όλοι μπορούμε να κάνουμε διαφορά προς ένα βιώσιμο μέλλον. Ως εκ τούτου, έχουμε υιοθετήσει απλές πρακτικές για να διασφαλίσουμε την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Αυτό διαφαίνεται από όλες τις δραστηριότητες μας. Από τη προσπάθειά να γίνουμε μια paper-free εταιρία και τη μείωση της ενεργειακής μας κατανάλωσης, μέχρι τον τρόπο που συγκεντρώνουμε, συσκευάζουμε και παραδίδουμε τα προϊόντα μας στον πελάτη. Η UMS αξιολογεί συνεχώς τα προϊόντα και τις πρακτικές των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργάζεται, προωθώντας και δουλεύοντας με όσους μοιράζονται τις ίδιες περιβαλλοντικές αρχές και επενδύουν σε βιώσιμες τεχνολογίες και προϊόντα.

 • Η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας και η φροντίδα των ανθρώπων μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

  • Πρακτικές απασχόλησης:
   • H φιλοσοφία της UMS περιστρέφεται γύρω από την ιδέα της ομάδας. Λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια προς τους υπαλλήλους μας. Έχοντας υιοθετήσει τη Μεθοδολογία Agile, οι υπάλληλοί μας απολαμβάνουν ένα πιο δομημένο πλαίσιο εργασίας με καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερη παραγωγικότητά .
   • Η εξ αποστάσεως εργασία, οι ανταγωνιστικές απολαβές, η ευελιξία και η αναγνώριση της προσπάθειας και του ταλέντου βρίσκονται στο επίκεντρο της κουλτούρας μας.
  • Διαφορετικότητα & Ένταξη: Λειτουργώντας σε 3 διαφορετικές χώρες, έχουμε φυσικά μια διεθνή ταυτότητα. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμών. Υποστηρίζουμε την ισότητα των φύλων, με το 50% του εργατικού δυναμικού μας να είναι γυναίκες. Ακόμα συνδράμουμε στο έργο οργανισμών όπως η WISTA τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ελλάδα για την καλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών στην ναυτιλία.
  • Κοινότητα: Η ομάδα της UMS υποστηρίζει τις τοπικές ναυτιλιακές κοινότητες, απασχολώντας πτυχιούχους από τοπικά πανεπιστήμια και κολέγια. Η διεύθυνση μας έχει δεσμευτεί να προσφέρει στην κοινότητα και να βοηθά ενεργά όταν και όπου υπάρχει ανάγκη.

 • Οι υπάλληλοι και τα στελέχη της UMS τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής και δεσμεύονται σε φερέγγυες πρακτικές.

“Choosing the right spare parts supplier and forwarder is a key decision for a shipping organisation. Only with cost-effective and time-efficient management can a company enable its fleet to make the most of the opportunities available to them.”